SAMSUN / İLKADIM - Anadolu İlkokulu

Anadolu İlkokulu

ANADOLU MAH. HAVUZ SK. NO 26 İÇ KAPI NO 1 İLKADIM / SAMSUN
Vizyon
Değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip, yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı, sorumluluk alan ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullanan fikir ve hareketleri ile öncülük eden bireyler yetiştirebilmek amacıyla teknolojik donanımları bünyesinde tamamlamış, demokratik bir eğitim ortamı sağlamış, sevginin ışığı altında ilerleyen, sorumlulukları paylaşan, çevreye örnek olan bir kurum olmaktır.
Misyon
Bilgiyi gelişimin, başarının ve saygınlığın kaynağı olarak gören, kendi toplumsal değerlerini evrensel değerler içindeki önemini görebilecek, kendisiyle barışık, mutlu, sağlıklı bir güven duygusu geliştirmiş bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Türk Patent ve Marka Kurumundan, Marka ve Tasarım Tescil çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Okulumuz İlkadım ilçe merkezinde olup Barış Bulvarı´na 200 mt mesafededir.Belediye (E4 , E5 , T3 , T5 , 22/23 , 24A , 26 , 28 , R5 ) otobüsleri ve 3. Hat Dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Samsun İlkadım
Okulumuz İl ve ilçe merkezine 1.5 km mesafededir.