SAMSUN / İLKADIM - Anadolu İlkokulu

Bülent K. - Okul Müdürü

Bülent K. / Eğitimci , Yazar

1974 yılından Çarşamba ilçesinde doğdu.İlk ve orta öğrenimini Çarşamba’da tamamladı.Lisans Eğitimini, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde,Yüksek Lisan Eğitimini Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde tamamladı. Farklı İl/İlçelerde  öğretmenlik ve idarecilik  görevlerinde bulundu. Halen Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Ulusal ve Uluslararası hakemli dergilerde de  makaleleri  yayımlanmıştır.Ayrıca 6 kitapta  ( ISBN ‘ li )  yayımlanmış şiir,anı ,makale çalışmaları bulunmaktadır.

Mahalli HİE lerinin yanında , Merkezi HİE lere de(Yönetim Becerileri, Okul Yönetimi, Proje Danışmanlığı vb. ) katılım sağlamaktadır.

Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ,Valilik ve Bakanlık Makamı tarafından verilmiş, teşekkür, Takdir , Başarı, Üstün başarı, Aylıkla Ödülendirme ve Ödül belgeleri almıştır.

AFAD, Kızılay gönüllüsü olup, Türk Patent ve Marka Kurumu kapsamında  çalışmalarda bulunmuştur.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) projeleri, MEB Eğitim çalıştaylarında yer aldı.

Yeminli Sosyal Arabulucu ve Yeminli Şiddet Önleme   Formatörüdür.

Okculuk, Satranç, akıl ve zeka oyunları   alanında eğitimler almış olup , amatör bazda ilgilenmektedir.

Bülent   K.

Eğitimci / Yazar