SAMSUN / İLKADIM - Anadolu İlkokulu

May

Okulumuzda : İlçe Müdürümüz Özer ERSOY, İl MEM Müd.Yard. Celalettin SULA, Şube Müdürlerimiz Bakiye USTA, Yalçın ALPAYDIN, Okul Müdürleri, öğretmen ,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" etkinliği gerçekleştirildi.

May

Kas

Projenin Amacı:

Çocuklarımızın Demokrasi ,Milli Birlik Ve Beraberlik ,Vatan Sevgisi,Yurt Savunması Ile Şehitlik Konularında Farkındalığının Artırılması . Geleceğin Teminatı Olan Çocuklara Ve Öğrencilere,Milli,Manevi Ve Insani Değerleri Ile Tarihsel Ve Kültürel Hassasiyetleri Kazandırmak.

Kas

Kızılay  ile ( Mehmetcik  İmam Hatip Ortaokulu, Anadolu İlkokulu ve Çatalarmut İlkokulu )üç okul olarak kan bağışı faaliyeti gerçekleştirdik. Okulumuz adına kan bağışı etkinliğini yürüten Müdür Yardımcımız Mustafa Miraç BOZYEL ‘ e, Kızılay Kulübü öğretmenimiz Suat ÇAMURLU’ ya , kulüp öğrencilerimize ,kan bağışında bulunan tüm öğretmen ve velilerimize TEŞEKKÜR ederiz.